Gratis entree!

Als organisatie streven we naar een toegankelijk festival voor iedereen en daarom proberen we het ieder jaar gratis te houden. Door een sterk team en tomeloze inzet van vrijwilligers en sponsors bouwen we ieder jaar een prachtig feest. Neem je vrienden en vriendinnen mee en help ons de entree gratis te houden!

Parkeren

Parkeren kan direct grenzend aan het festivalterrein op de grote parkeerplaats. Op vrijdag en zaterdag is het gratis. Op zondag kost het €2,- voor niet Amerikaanse auto’s per voertuig. Bij het terrein wordt u door borden en parkeerhulp geholpen.

Locatie

Het festival vindt plaats achter Hoeve de Nachtegaal, aan de Merenweg 1 te Wintelre. Volg ter plekke de verwijsborden naar de parkeerplaats die naast het festival terrein ligt.

Lineup 2017

Friday Blues Night

Ben jij een echte Bluesliefhebber en heb je behoefte aan een avond genieten van hoogstaande Blues? Dan moet je de vrijdagavond van Welons zeker niet overslaan. De Friday Blues Night staat garant voor een sterk staaltje Blues door verschillende top artiesten. Laat je meeslepen door de diepzinnige teksten, uitmuntende gitaar rifs en beleef Blues als nooit te voren!

Electric Gypsies (Jimmi Hendrix tribute)
Bullfrog Taste Express (Rory Gallagher tribute)
Thomas Toussaint Band

Smokin’ Saturday

Smokin’ Saturday is de perfecte combinatie tussen vette muziek en lekker eten en drinken! De line-up wordt aangevuld met heerlijke BBQ gerechten, verschillende demo’s, attracties voor de kids en speciaalbier voor de perfecte sfeer op een gezellig dagje uit!

Bij het vallen van de avond verandert Smokin’ Saturday naar Rockin’ Saturday want dan staan de beste bands die we konden strikken te popelen om het podium te betreden. De zaterdagavond gaan we helemaal uit onze plaat met de vetste Rock klassiekers ooit gemaakt!

The Unforgiven (Metallica cover band)
Alanis Morisette (door Alaniz Morrizette)
Volbeatz (coverband Volbeat)
Hillbilly Hayride
Twenty Sicks
Non Blonde Bowie
LQR

Super Sunday

Wat is er nu mooier dan op een zonnige zondag te vertoeven op het terras? Genieten van de zon op het Welons terras natuurlijk! De Super Sunday is een unieke dag waarbij jong en oud genieten van ultieme gezelligheid. Door een nauwe samenwerking met de stichting Amerikanen Meeting staat het Amerikanenveld weer bomvol met ronkende motoren van indrukwekkende auto’s, motoren en trucks die worden vergezeld met welluidende klanken van de Rock & Roll en Rockabilly bands. De vele kramen bieden voor ieder wat wils en aan lekker eten is geen tekort! Het grote terras zorgt voor ongekend vermaak en het dollen van de kinderen maakt het feest compleet. Bekijk de foto’s van afgelopen jaren en overtuig jezelf!

The Detonators
Punch It Peggy
Doghouse Rose
Country Cooking
Bad Backbones