Vette Auto’s

Op zondag maakt de Amerikanenmeeting het Welons festival helemaal compleet! Door de aanwezigheid van prachtige Amerikaanse auto’s, motoren, trucks en mensen noemen we deze dag American Sunday. Op het festivalterrein treffen jonge, oude, klassieke of meer recentere Amerikanen elkaar. Kom jij langs om ze te bekijken?

Met je Amerikaanse auto shinen op Welons?

Ben je de trotse bezitter van een Amerikaan en wil jij deze tentoonstellen aan de duizenden bezoekers van het de American Sunday? Dat kan! We zien je graag verschijnen op 18 juni; we houden een plekje voor je vrij!

AMERICAN BIKE TOUR TOCHT

Touren vanaf het Welons Festival terrein. Dit jaar voor het eerst in samenwerking met Harley Club Wintelre. Cruise met je Amerikaanse motor mee op een 1,5 uur durende toch door De Kempen. Deelname is 6 euro. Hier zit één festival consumptie en een foto met je motor bij onze Ride & Shine wand.

Informatie

  • Start 14:00 op het festival terrein
  • Duur: 1,5 uur
  • Kosten 6 euro
  • Aanmelden via amerikanen@welons.nl
  • Voor wie: Amerikaanse motoren.

Er is plek voor 50 deelnemers, dus ben er snel bij!

Verder op Welons

Naast ons terrein met Amerikanen kan het festival publiek op zondag genieten van onze line-up met Country bands, Americana, Rockabilly of kun je meezingen met de Live Rock Karaoke band in de nishut. Voor de kleintjes is er volop vertier op de kermis en de schminkkraam. Neem ook een kijkje op onze rock ’n roll markt of geniet van een lekkere maaltijd bij een van de foodtrucks!

Foto’s