Gratis entree!

Als organisatie streven we naar een toegankelijk festival voor iedereen en daarom proberen we het ieder jaar gratis te houden. Door een sterk team en tomeloze inzet van vrijwilligers en sponsors bouwen we ieder jaar een prachtig feest. Drink een biertje extra en houdt de entree gratis!

Parkeren

Parkeren kan direct grenzend aan het festivalterrein op de grote parkeerplaats. Parkeren kost op zaterdag en zondag €3,- per dag. Heb jij een Amerikaanse auto of oldtimer tractor? Zet m gratis op het festival terrein! U wordt in beide gevallen door vrijwilligers geholpen met parkeren.

Welons markt

Wil jij iets presenteren op de markt van WELONS FESTIVAL? Stuur een mailtje naar frankinge18@gmail.com voor de mogelijkheden.

Locatie

Het festival vindt plaats achter Hoeve de Nachtegaal, aan de Merenweg 1 te Wintelre. Volg ter plekke de verwijsborden naar de parkeerplaats die naast het festival terrein ligt.

Welons Festival 2019

GOOD OLD FRIDAY

Ben jij een echte muziekliefhebber? Dan moet je de vrijdagavond van Welons zeker niet overslaan. Deze avond staat garant voor een sterk staaltje gitaarmuziek! Laat je meeslepen door de diepzinnige teksten, uitmuntende gitaar rifs en beleef Blues als nooit te voren!

SMOKIN’ SATURDAY & TRIBUTE NIGHT

Smokin’ Saturday is de perfecte combinatie tussen vette muziek, kicken activiteiten en lekker eten en drinken! Wat dacht je zoal van POWERTOOL RACEN en OLDTIMER TRACTOREN?

Bij het vallen van de avond verandert Smokin’ Saturday naar Rockin’ Saturday want dan staan de beste bands die we konden strikken te popelen om het podium te betreden. Voor BEST OF 20 JAAR WELONS hebben JULLIE de bands gekozen! We hebben het beste WELONS programma OOIT!

AMERICAN SUNDAY

Dacht jij dat het Amerikanentreffen op zondag niet doorgaat? Dan heb je het mis! WELONS 2019 gaat knallen als nooit te voren! American Sunday is een unieke dag waarbij jong en oud genieten van gezelligheid en tot wel 600 Amerikaanse auto’s! Dit in combinatie met de ROCKABILLY live muziek is dit DÉ zondag waar je bij moet zijn!