Gratis entree!

Als organisatie streven we naar een toegankelijk festival voor iedereen en daarom proberen we het ieder jaar gratis te houden. Door een sterk team en tomeloze inzet van vrijwilligers en sponsors bouwen we ieder jaar een prachtig feest. Drink een biertje extra, koop iets bij onze merchandise stand en houd de entree gratis!

Welons Markt

Wil jij iets presenteren op de markt van WELONS FESTIVAL? Stuur een mailtje naar markt@welons.nl voor de mogelijkheden.

Amerikanen Meeting

Zie de pagina Vette Auto’s. Heb je vragen of opmerkingen betreffende de amerikanen meeting? Stuur een mailtje naar amerikanen@welons.nl .

Welons Camping

Zie de pagina Camping. Andere vragen of opmerkingen kunnen naar camping@welons.nl .

Welons Sponsoring

Zie de pagina Onze Partners. Wil je een sponsor worden van Welons, of heb je andere vragen of opmerkingen betreffende sponsoring, stuur een mail naar sponsor@welons.nl .

Vrienden van Welons

Door de tomeloze inzet van vrijwilligers en sponsors bouwen we ieder jaar een prachtig feest. Wil je ook meehelpen? Stuur dan een mail naar vriendenvan@welons.nl .

Social Media

Locatie

Het festival vindt plaats achter Hoeve de Nachtegaal, aan de Merenweg 1 te Wintelre. Volg ter plekke de verwijsborden naar de parkeerplaats die naast het festival terrein ligt.

Contactformulier

Voor overige vragen of om ons iets te willen vertellen, neem dan gerust contact met ons op via mail info@welons.nl of gebruik het onderstaande contactformulier.