Datum en tijden

De Welons Festival Markt vindt plaats op:

  • zaterdag 17 juni van 15.00 uur tot 20.00 uur
  • zondag 18 juni van 11.00 uur tot 19.00 uur

Soort koopwaar en presentatie

De koopwaar en/ of presentaties ( geen food) die in aanmerking komen voor het Welons Festival kennen een ruim ssortiment maar dienen te passen bij een muziekfestival als Welons. Beoordeling daarvan berust bij de marktorganisatie van Welons. Ook stands die iets van doen hebben met Amerikaanse auto’s of motoren zijn van harte welkom. Branche bescherming is van toepassing.

Het streven is om de Welons markt nog meer dan anders deel uit te laten gaan maken van de totale festival beleving. Alle stands worden met hun gezicht gericht op het festivalterrein met zijn 3 muziek podiums, attracties, food en drinks .
Welons zou het fantastisch vinden als standhouders aandacht schenken aan de uitstraling van de kraam. Daarom is er dit jaar van 20 consumptiemunten voor de kraam met de mooiste uitstraling!

Prijs en afmetingen

  • Marktkramen zijn te huur voor € 50,00 voor 2 dagen.
  • Grondplaatsen van 4 bij 4 meter zonder marktkraam zijn te huur voor € 50,00 voor 2 dagen
  • Elektriciteit € 15,00 voor 2 dagen .
  • De marktkramen zijn 4 meter lang, tafelbreedte is 120 com en de hoogte van de tafel is 60 cm. De diepte gemeten vanaf voorzijde marktkraam is 4 meter. Inclusief marktkraam beschikt u dan over 4 x 4 = 16 m2.
  • Ale marktkramen hebben een rood/ wit boven zeil.
  • Het aantal plaatsen is beperkt. Standhouders voor 2 dagen krijgen de voorkeur.

Toezicht en bewaking

De ingerichte kraam kan van zaterdag op zondag blijven staan. Nachtbewaking is aanwezig. Als standhouder mag je gratis overnachten op de Welons Camping.

Contact en overige informatie

Heb je belangstelling stuur een mailtje naar markt@welons.nl. Ook voor vragen kun je contact opnemen!
Graag hierbij aangeven om welke koopwaar het gaat. Na goedkeuring tot deelname krijg je een inschrijf formulier (per mail) toegestuurd.


Welons Festival Markt Organisatie 2023
Jan van Ham – 0646505033